Hundprylar i vardagen

October 26, 2018 at 2:02 pm

Att ha hundprylar i hela hemmet är lätt hänt när man blir hundägare. Som nybliven hundägare kliver man in i en ny värld full av aktiviteter, prylar och nya prioriteringar. Det är väldigt roligt att köpa hundprylar, för det finns så många fina produkter och det kanske är lite lättare att ta ut svängarna vad det gäller smak och stil när man ska handla saker till sin hund.

Något som är extra roligt för hundägaren är när det dyker upp saker i det vardagliga livet som har med hundar att göra. Hela internet och Facebook är fyllt med hundkultur, med allt ifrån små dansande hundsmileys till folk som länkar till roliga hundklipp från Youtube. På sistone har jag noterat att ett flertal företag har hunden i sin egen logga. Ett exempel är det brittiska grammofonmärket HMV, som sedan länge haft en hund i sin logotyp. Man kan också hitta söta små hundar på alltifrån ölflaskor till t-shirts.

Ibland hittar man hundprylar på de allra minst väntade platser. Ett exempel är på slotmaskiner liknande Spin Palace App där man kan hitta söta hundar som symboler. Exempel på spel som har hundsymboler är Atronic, Puppy love, Diamond dogs samt Dog pound dollars. Hur gulligt är det inte att försöka få fem i rad med supersöta hundar som tittar på en?

En annan lite udda plats där man kan hitta många hundprylar är bland mobilskalen. Det finns massor av olika varianter, exempelvis mobilskal med hundöron eller med tryck av söta manga-hundar. Något som också är vanligt är tassavtryck av alla de slag på produkter till mobiler.

Även Ikea har en mängd hundrelaterade produkter, både sådana som är till för hundar som selar och matskålar, och sådana som föreställer hundar. Till exempel så säljer de jättefina mjukishundar just nu, som gosedjuret “Lurvig” som är väldigt lik en tax.